Cliënten over Acupunctuur Tilburg

Vanuit mijn acupunctuurpraktijk in Tilburg heb ik een groot aantal cliënten mogen behandelen en een aantal daarvan hebben daar iets over geschreven. Onderstaand vind je een aantal van deze ervaringen. Om privacyredenen heb ik de achternamen bij hun reacties weggelaten.
 

Mijn cliënten vertellen...

13-3-2016 - "Ik vond de behandeling en werkwijze heel erg fijn. Had niet verwacht ooit van mijn klacht af te komen. Dankjewel Ton!"
- Bram

1-2-2016 - "Ton heeft mij zeer goed geholpen. Heb een langdurig traject bij hem gevolgd en voel me nu daadwerkelijk een heel stuk beter. Mijn klacht is niet geheel weg, maar afgenomen tot een acceptabel niveau. Ik kan acupunctuur dan ook echt aanraden als je op zoek bent naar een natuurlijke oplossing die vrij effectief is (en in sommige gevallen zelfs effectiever dan de standaard medische oplossingen)."
- Elly

23-5-2015 - "Ton heeft mij echt super geholopen met mijn klacht. Inmiddels is er een half jaar verstreken en mijn klacht (hyperventilatie) is volledig uit het zicht geraakt. Ik ben heel blij met dit resultaat en ik wil graag mijn complimenten geven voor de werkwijze en insteek van Ton. Het was echt heel fijn om bij jou in behandeling te zijn, ondanks mijn angst voor prikken!
- Conny 

3-12-2015 - "Na 5 behandelingen gehad te hebben bij Acupunctuur Tilburg ben ik bijna helemaal van mijn blessure af. Ton heeft mij aanbevolen om nog een aantal weken te wachten met sporten, omdat het herstel door het lichaam zelf dan helemaal voltooid is. Dit allemaal terwijl de fysiotherapeut en mijn huisarts mij hier niet mee konden helpen en aangaven dat het zeker nog een lange tijd zou duren voordat ik weer zou sporten. Ik ben dus zeer tevreden over het resultaat en ik kan acupunctuur dan ook echt aanbevelen voor mensen die een blessure of pijn hebben. Het zou waarschijnlijk voor andere klachten ook goed werken, maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. Groeten!"
- Jan Willem

12-06-2015 - "Ton de Jong is een zeer vriendelijke en open man en het is dan ook erg fijn om door hem behandeld te worden. Mijn klachten zijn inmiddels bijna geheel verdwenen en dat ga ik ook zo houden door goed te eten en sporten. Ton, bedankt!"
- Bert

18-04-2014 - "Ik ben nu net klaar met mijn behandelingen en ik merk eigenlijk sinds de 3e behandeling al een sterke vooruitgang van mijn rugpijn (onderrug). Inmiddels is de pijn bijna geheel weg en zijn de intervallen dat ik er echt last van krijg, sterk vermindert. Voorheen moest ik om het kwartier opstaan om de pijn te ontzien. Nu is dat gelukkig bijna helemaal niet meer nodig. Dit is mijn tweede goede ervaring met acupunctuur en ik verwacht dat er nog wel een aantal zullen komen."
- Daniël

09-01-2014 - "Als yoga instructeur gebruik ik acupunctuur om me helemaal op te laden en om alle energieën weer goed in balans te brengen. Ton helpt me hier één keer in de maand erg goed mee."
- Dorien

22-10-2014 - "Ton heeft me erg goed geholpen met mijn hooikoorts. Na 4 behandelingen te hebben gehad is het nu geheel weg. Tot een maand na mijn behandelingen heb ik er absoluut geen last meer van gehad. Hiernaast vond ik de werkwijze van Ton erg fijn en professioneel en kan ik hem als acupuncturist ten zeerste aanraden."
- Marleen

26-05-2013 - "Ton werkt erg professioneel en is zeer ervaren als acupuncturist. Dit was de eerste keer dat ik behandeld werd met acupunctuur en het viel gelukkig allemaal erg mee. Al met al een mooie een hulpvolle ervaringen."
- Esther

22-12-2013 - "Ik kan nu eindelijk zelf zeggen dat acupunctuur werkt. Hartelijk dank voor de behandelingen en voor de goede zorg"
- Karin

13-8-2012 - "Vond het vantevoren allemaal maar eng, ondanks dat mijn vriend zei dat het heel erg meevalt. Ik was niet per se bang voor de pijn, maar meer voor de naalden zelf. Achteraf viel het echt mee en ik ben ook echt blij met het resultaat. Ik kan nog steeds niet helemaal begrijpen hoe het werkt, maar het werkt dus dat is genoeg!."
- Mariska
acupuncturist tilburg
Ton de Jong
  • Geregistreerd acupuncturist
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van u!

contact
Ik ben lid van:
acupuncturist registratie NVPA
KNGF registratie acupunctuur